Followers

Membebel sendiri

Assalamualaikum....

rasa macam malas jek nak update blog ni..ntah la...tak tahu nak cerita pasal pe...huhuhu...ni pown tak taw nak update  pasal ape..hahahah...saja nak menyemak kan blog aku ni...

MASUM makin dekat..aku tak tahu la aku dah bersedia ke lom...nak atau tak nak..aku memang kena bersedia...tanggungjawab tu..bukan benda main..orang dah bagi kita tanggungjawab..makna nya dyeorang percaya kat kita...kita persiapkan la diri...buat yang terbaik...

28hb ni aku akan ke Pahang..ada program bersama rakan aku...mahu cari income sikit...bukan ape...perniagaan aku gak...mungkin 3 hari aku kat sana..tak ape la...bersusah2 sekarang...hehehehe....

ok...4hb 6 pulak..keluarga aku p PD..best nyerr...dapatlah kami sume adik- beradik berkumpul...mana tak nya...tak penah keluarga aku kat sini dapat berkumpul dengan adik- beradik yang kat sana tuhh...lebih kurang cam jejak kasih gak la..hehehe... tapi sayang.... mungkin aku  tak join... aku kena trening kat sini...lepaskan something yang aku sangat inginkan demi tanggaungjawab aku kat sini...almaklumlah...acara aku kan acara berkumpulan..so, ketiadaan aku akan menjejaskan group aku...aku asyik tak ada jerk..macam mana nak trening...huhuhu...

trening sekarang ni makin lama makin ramai..alhamdulillah...makin bersemangat aku di buatnya...betul la kata coach aku..kawan2 kita ni bagi kekuatan pada kita...walaupun penat pown aku trening..tapi aku enjoy...hehehe...ramai kawan2 yang bagi bg sokongan...hanya tinggal tunggu sorang tu jerk datang trening...Insya Allah katanya minggu depan dye join trening...

tu jek la kowt entry aku kali ni...nak p solat pastu siap2 nak p trening pulak..kepada rakan2 seperjuangan...same2 la kita berjuang ea...lakuakan yang terbaik..paling kurang untuk diri sendiri...

Ada waktunya, 
sepi menjadi lebih indah 
kerana di saat itu 
kita ada ruang 
untuk mengingati dan merindui........
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...