Followers

10/10/2010

Semalam.....

baru jerk aku nak bergumbira cket.. tp makin tambah tekanan ada la... semalam aku p N. 9... dengan sahabat2 aku.. masing2 dalam keadaan yang tertekan sebenarnya.. tapi masih boleh mengukir senyuman bila kami bersama.. dalam perjalanan balik ke ukm, sorang sahabat aku ni tak berapa sihat.. begitu juga dengan tunangnya.. ktorang tengok dye lain macam jerk.. aku pown mengofferkan lah diri ni untuk drive  balik ke ukm.. tapi sahabat aku ni taknak.. dye drive la laju.. mungkin nak kejar masa..aku pown ade meting sebenarnya... kami pown rushing lah balik...

sampai jerk ukm, terus p meting.. dengan tak ada alat tulis apa pown.. nasib baik la ada fon taip jek la note pasal meting tuhh dalan fon... time round table  tuhh, aku kena tembak..sebabnya datang lambat.. xpelah mungkin mereka tak tahu yang aku rushing balik dari N.9...bukan nye 5 minit dah leh sampai...xpelah... salah aku..

pas meting tu plak aku p ptsl..biasalah..nak siapkan assigment  sebenarnya... tengok2 pndrive aku kena virus..rasa nak tercabut jantung aku nihh... semua kerja-kerja aku hilang..ak kena mulakan dari awal lagi... bertambahlah tekanan aku...xpe lagi  tuhh.. tambah lagi salah faham aku dengan sorang ni.. aku tak tahu la nak buat apa lagi..

semalam kakak aku adda mesej aku.. ni mesti dye ada masalah.. dye mintak aku share kredit.. tapi maa tuh kredit aku pown tinggal nyawa2 ikan jerk.. sian pulak kat akak aku tu..mesti dye ada hal yang dye nak share kat aku...ntah la....

aku tak boleh nak buat kerja kau langsung semalam.. sampai sahabat aku yang tak berapa sihat ni datang ptsl gak..tolong aku cari semula bahan2 untuk aku buat semula assigment aku.. aku tak tahu pada dah jadi dengan aku ni hah..asik pending jek..huhuhu...

aku nak cerita kat sapa pown aku tak tahu.. nak luahkan pada sorang ni.. tapi aku dengan dye ada salah paham..tak ada tempat lagi nak luahkan... aku hanya mampu menangis sorang2... naik bengkak mata aku...hahaha... dah sampai otak aku tepu kat ptsl 2.. aku balik ke bilik.. ingatkan nak tidur jerk la.. esok nyer ada kelas..aku ada presentation... tapi aku tak boleh lelap pulak... fikiran aku melayang2..macam2 yang aku fikirkan.. masa aku balik tu pown da pukul 3 lebih.. 

aku pown tak pasti aku tidur kul berapa semalam(kiranya, pagi tadi la..) pagi tu, aku sakit kepala pulak..aduhai...dah la presentation tak siap lagi,,sakit kepala pulak tuhh.. aku ingat nak rehat jap.. kelas start kul 9.. tapi aku rasa betul2 tak larat..aku terlelap..aku sedar dah  kul 9.40am.. tu pown sebab sorang sahabat aku ni call.. masa tu kepala aku masih tak berapa nak betul sangat.. kesimpulannya.. aku tak p kelas..huhuhu...

ada banyk menda lagi sebenarnya, aku nak luahkan kat sini.. tapi cukuplah sampai sini jerk dulu... (tomorrow never die, but mayb I die tmorrow moning..hehehe...ayat biasa aku guna dengan sahabat2 karib aku..)


2 comments:

hana_aniz said...

sabar ye tqah?
sesungguhnya Allah bersama dgn orang-orang yg sabar. =)

HaitiQ said...

heheheh..thnx niza cz ingtkan aku...
btul tuhh.. kdg kala kita leh terlupa, segala y mnimpa kita.. hanyalah ujian Allah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...