Followers

Masa Untuk Makan

Assalamualaikum...

Ish...ish....ishh....bersawang..berhabuk...berdebu blog aku..hahahaha... lama sangat tak update..almaklumlah... busy la katakan..hehehehe...selesai sudah kejohanan pencak silat taming sari III....Alhamdulillah....walaupun agak kecewa dengan prestasi aku kali ni...tapi bersyukurlah...apa yang aku usaha..tu lah yang aku dapat...tak apalah..cuba lagi untuk taming sari IV....tapi tak taw la..taming sari IV tu aku join ke tak...hehehehe...




Go to fullsize image
Petang tadi aku masak spageti dengan kawan aku...hehehehe...punya la lapar nyer pasal...aku dengan kawan aku ni makan dalam mangkuk lauk yang besar tuhh...peerrggghhh..abes lak tuhh..hahahahaha....macam tak caya gak la...punya banyak la kiteorang makan....terkejut la laki aku tengok aku makan banyak..hahahaha...





esok ada rancang nak makan laksa sarawak pulok..hehehehe...kerja makan jerk minggu nihh..(ehh..bukan tiap2 minggu ke..hehehe) tapi tak taw la jadi ke tak...kena tanya tukang masak nyerr la...almaklum lah...penat turun berat sampai kategori A..hahaha...

okay lah...sampai sini la dulu ea....ooppsss...bukan dulu..hehehe..sekarang la...hik3...tak ada idea la...(sejak bila pulok la aku ada idea nak posting kan...)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...