Followers

Terpukul....

Assalamualaikum...
NURUL IS FIGHTING Post kali ni berkaitan dengan  Kejohanan Taming Sari III yang akan berlangsung tak lama lagi.. Terpukul..?Dipukul..?Memukul..?Dan siapa yang kena pukul..?hehehehe...
Post  ni tak ada kena mengena dengan sesiapa pun...melainkan diri aku sendiri...

Trening malam tadi jurulatih kitaorang bagi nasihat...dan aku sangat terpukul dengan nasihat tersebut...mana tak nya...nasihat tersebut banyak gak la kena dengan aku ni..tapi tak kisah la...


Buang yang keruh, ambil yang jernih....
NURUL FEELS HOPE nak tahu nasihat tu pasal pe..?heheheh...tak payah la... Ianya berlaku secara langsung dan tiada ulang tayang...hahahaha...



Memandangkan Taming Sari III ni dah terlalu dekat da...Aku nak wish kat semua atlet UKM "semoga mencapai kejayaan yang cemerlang" paling tidak pown korang tak kecewakan  diri sendiri...buatlah yang sehabis baik... InsyaAllah Usaha+Tawakal=Berjaya..
kita semua ada PELUANG yang sama untuk menjadi juara selagi wasit tak putuskan siapa yang menang..All The Best kepada Semua...Semoga Berjaya..InsyaAllah....




Oleh yang demikian, dijemput semua warga UKM dan Orang ramai untuk menghadiri festival pencak silat UKM yang berlangsung pada 10-15 Januari 2011.. Bertempat di Dewan Caanselor Tun Abdul Razak (DECTAR)...datang la beramai-ramai ea...terdapat pelbagai gerai jualan dan pameran yang ada...
Sekian... :)

4 comments:

hana_aniz said...

kita berusaha tqah!
yeah!

InsyaAllah..

Paling kurang pun mesti kena emas.

HaitiQ said...

yeahhh...!!!
sme2 la kite brusaha ea...

cleo said...

chaiyok!! dont give up while u still can try harder =)

HaitiQ said...

chaiyok...!!!heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...