Followers

14/12/2010




Assalamualaikum...

Alhamdulillah, aku bersyukur dengan result aku kali ni..walaupun tak mencapai target yangg aku nak..tapi ada la sedikit peningkatan.. Aku bersyukur gak..abah kesihatan abah semakin membaik....rasa hati aku ni da semakin tenang... tinggal kejohanan taming sari 3 jerk lagi yang perlu aku risaukan...tapi aku akan cuba usahakan buat yang terbaik... alang2 da join tu, apa lah salah nya kalau aku buat yang sehabis baik dan semampu aku kan..?hehehe...

pagi tadi nak joging.. tapi x, kami berjalan jerk..hehehehhe...kami 4 orang jerk yang turun... yang lain, ada yang da balik rumah..ada yang masih dibuai mimpi..heheheh... mula2 kitaorang p kira berapa banyak kanopi yang boleh diletakkan kat tepi DECTAR tu...

pastu start perjalanan kami mengelilingi UKM..hahahaha...singgah sebentar di Taman Paku-pakis... singgah menikmati kehijauan alam..hehehe...singgah bergambar sbenarnya...tahu2 jerk la, budak2 silat ni memang pantang ada kamera n tempat2 yang cantik....bergambar jerk kerjanya..biasalah tu kan...bila lagi nak simpan kenangan kan..hik3...

(Taman Paku-pakis UKM)

abes jerk perjalanan di pagi hari.. kami pown p la sarapan kat tasik kejut tuhh...menikmati  "keindahan" tasik...wakakaka...tak ada apa yang menarik pown kat tasik tu..saja jerk jalan2 sarapan kat sana..heheheh...abes makan, borak2..(dak2 ni  jerk la yang banyak borak, aku duk dengar jerk)..kitaorang pown balik...

balik2 jerk aku terus p office  kolej aku..tanya leh check in  awal tak...orang yang kat situ  pown jawab..dye kata paling awal pown 18hb..huhuhu..dengan sedih nyerr aku meminta belas ehsan..huk2..(tak de maknanyerr..) aku pown explain punya explain dapatlah kunci bilik asal aku tuhh.tapi kena bayar la...apa lagi...biasalah..karenah birokrasi la katakan... memandangkan aku nyer perkampungan tamat 15hb n boleh check in kolej pada 18hb..aku pown di cas RM5..kiranya aku masuk awal 2 hari..1 hari kena RM2.50...dengan redha nyerr, aku pown bayar jerk la..

saja jerk aku cite menda2 ni...suka2 jerk nak share..hehehehe....
Sekian :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...