Followers

Release tension

Assalamualaikum... hari ini agak menarik...hehehe..lama gilerr tak hang out dengan geng HATI... ..kami keluar sama2 tengah hari tadi.. mula nya nak p Ulu Bendul tapi cuaca macam tak mengizinkan..jadi kami p la main bowling kat Mines...rindu sangat2 kenangan dulu2...hahahha... agak kelakar la masa main tu...macam2 aksi balingan ada...siap ada p kutip bola dalam track lagi...1st round  I & T yang menang...pastu 2nd round H & A pulak menang...memang enjoy la...lama da tak gelak ketawa macam petang tadi...


Lepas habis main bowling, kami p makan pulak...makan kat SubWay...teringat pulak masa kami buat kajian pasal SubWay..siap duduk kat meja yang sama kami interview pengurus kat sana lak tuhh...habis makan tu, ku terasa nak makan sushi pulak...p la jalan2 cari sushi..mula2 masuk Giant, masuk2 tu macam tak semenggah jek..pastu kami keluar..nasib baik jumpa...hehehhe...before balik tu, sempat singgah kedai jeli dan jeruk... ada sahabat kami ni..pusing satu kedai test semua juadah yang ada kat dalam tu...kelakar gilerrr...